Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Jun 12, 2023

Store virksomheder har store data. Der bliver samlet bunkevis af data ind - men ofte er det svært for virksomheder at omsætte de store datamængder til reel værdi. Det ser vi på i DataSnak 175, hvor Maria Hoffmann Jensen er vores gæst. Det kommer til at handle om værdiskabelse, meningsskabelse, vindmøller og supercomputere.

Links:

Tiprunde:

  • Jeppe:  Dahmer
  • Adam:  Photoshop Beta
  • Maria:  Brug ChatGPT med omtanke - og til at lave udkast / Organisation skal tænke værdi ind i DataAnalytics

I eftershowet handler det blandt andet om headsets fra Apple, smukke QR-koder, Teams kan skrive referater og meget andet.

Links:

PRAKTISK

Husk at du kan blive medlem af vores Discord-server på https://discord.gg/QJeXHAQNjF

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.