Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er Adam Bindslev

Oct 12, 2020

Det er igen en superspændende tid at være gamer.

Der er masser af store spiltitler på vej, og så er det påny blevet tid til at se Microsoft og SONY slås om overmagten, når det gælder de klassiske spillekonsoller Xbox og PlayStation.

Begge firmaer har nye versioner af boksene på vej inden jul, og som altid er der krig på processorhastigheder, grafik-kvalitet og design - foruden naturligvis pris og udbuddet af spil.

DataSnak egen spilekspert, Adam Bindslev, giver et overblik på konsolkrigen - og der bliver også tid til at se på cloud gaming og spørge, om dette bliver den sidste generation af de klassiske spillemaskiner?

Til sidst er der som altid tiprunde.

Microsofts nye Xbox

SONYs PlayStation 5

Nintendo Switch

Danmarks Tekniske Museum vil måske udstille din gamle konsol

Tips

Anders: High Score - serie på Netflix om spillekonsollernes barndom

Jeppe: Se Yellowstone - Stream Online Yellowstone

Adam: Lord of the Rings som lydbog - her gratis på Internet Archive

PRAKTISK

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hver mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk